поръчки:
  0894 359 990

продажби на едро:
  0899 919 822

0
Количка
Вашата количка е празна.

Важно: Продажбата на стоки от електронния магазин се извършва от производителите директно от производителите АСКАНИЯ КАСТИНГ ЕООД, ММОТОРС АД или от ММоторс Пласмент ЕООД  -  част от търговския отдел на фирмите производители.

Общи условия за пазаруване по електронен път от Интернет страницата на www.mmotors.eu 

Предмет на Общите условия 

Настоящият документ съдържа Общите условия, съгласно които фирма ММоторс Пласмент ЕООД, със седалище и адрес на управление: гр.Плевен, ул.Цар Шишман №45, ЕИК114654178, предоставя услуги и продукти на потребителите си чрез интернет магазина www.mmotors.eu Ползвателят изрично и безусловно се съгласява с настоящите общи условия за ползването на сайта и онлайн магазина.

 

Регистрация 

Регистрацията е задължителна за пазаруване чрез онлайн магазина. Ползвателят е длъжен да попълни регистрационна форма, в която посочва коректни данни, необходими за извършването на доставката или издаването на фактура, както и валиден адрес за доставката, телефонен номер и e-mail адрес.

 

Съгласие 

С отбелязване в поле „Съгласен съм с Общите условия” клиентът извършва електронно изявление, с което декларира, че е запознат с настоящите Общи условия и ги приема.

 

Условия за поръчка на стоки 

 

Поръчка

Доставката на стоки от ММоторс Пласмент ЕООД чрез онлайн магазина става след направена поръчка за доставка на стока. В поръчката клиентът посочва начин на плащане и телефонен номер за връзка. Всяка валидна и приета поръчка от страна на Клиента получава автоматично служебен номер и потвърждение, че е приета.

 

Потвърждение и изпълнение на поръчки

Операторът на ММоторс Пласмент ЕООД задължително потвърждава по телефона всяка поръчка, направена от Клиента. ММоторс Пласмент ЕООД си запазва правото да не изпълни поръчка, направена през интернет магазина www.mmotors.eu, ако попълнените данни на клиента не са валидни, или ако няма наличност от поръчаната стока. Операторът на ММоторс Пласмент ЕООД  е задължен да уведомява клиента за това на предоставения телефон за връзка или e-mail.

Потвърждението на поръчката става в рамките на работния ден, ако поръчката е направена преди 16:00 часа, и на следващия работен ден, ако е направена след 16:00 часа. В случай, че поръчката е направена в неработен ден, потвърждението става на следващия работен ден.

Клиентът може да откаже или да промени поръчка преди нейното потвърждение от оператор. В случай на отказ от поръчка, ако клиентът е заплатил сумата, тя се възстановява по сметката на клиента.

Клиентът заплаща стойността на поръчката по цените, посочени в поръчката. В случай, че продуктът не може да бъде доставен, операторът може да предложи алтернативен продукт със сходни характеристики и цена, който клиентът има право да приеме или да откаже.

Срок и цена на доставка

Срокът за доставяне на стоки, поръчани през интернет магазина mmotors.eu, е два работни дни. Цената на доставка в рамките на Република България е съгласно таксата обявена при оформяне на поръчката и изпратена по електронна поща на клиента. Цената на доставка на обемни стоки - над 50 кг е  различна от таксата в потвърждаващият e-mail и се договаря с клиента отделно;  В случай на забавяне на доставката, независимо от причините, операторът на ММоторс Пласмент ЕООД  е длъжен да уведоми клиента за това и да посочи нова дата на доставка.  

 

Условия и начини на плащане

 

Наложен платеж (чрез пощенски паричен превод)

При плащане с „наложен платеж” ('чрез пощенски паричен превод) клиентът заплаща дължимата сума при доставка на стоките от куриера.

Обемни и скъпи стоки - по преценка на оператора се заплащат по банков път след издаване на проформа и се доставят при различни условия-обявени в сайта/или се предават в склада на оператора;

 

Доставка на стока

Клиентът получава стоката от служител на куриерската компания, с която ММоторс Пласмент ЕООД е сключила договор. В опаковката на всяко закупено изделие клиентът са поставени паспорт сертификат с технически данни, декларация за съответсвие и гаранционна карта. Клиентът е длъжен да провери съдържанието на пратката преди да заплати дължимата сума по  „Наложен платеж” ('чрез пощенски паричен превод) - последното е основание за претенции към куриерската фирма за повреди при транспорта или претенции към доставчика за нарушено качество.

 

Обемни и скъпи стоки - по преценка на оператора  се доставят при различни условия - обявени конкретно за всяка стока/или се предават в склада на оператора.

 

Гаранционни условия

При доставката клиентът получава продукта окомплектован с паспорт-гаранционна карта, която дава информация за гаранционния срок и начина на обслужване на гаранцията. Датата от която тече гаранцията се доказва с документа по покупката - фактура или товарителницата. При представяне на оригинален документ за покупка,  гаранцията се признава независимо от това дали е попълнена гаранционнатата карта. В случай на дефектиране на изделие в гаранционния срок клиентът има право да получи услуга по гаранционен-ремонт или подмяна на закупеното изделие. В случай на рекламация от страна на клиента, той може да се обади на телефон 0894-359990 на ММоторс Пласмент ЕООД и да посочи номера на фактурата за покупка на стоката или датата и номера на фискалния бон. Операторът посочва адреса, на който клиента да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-17:30 ч. Ремонтът или подмяната на закупената стока се извършва в 30 дневен срок от постъпването и. Предявяване за рекламация се извършва с представяне на фактура, товарителница или друг документ получен при доставката.

 

Връщане на стока извън случаите на гаранционно обслужване

Потребителят (физическо лице) има право да върне стоката, закупена от интернет магазина www.mmotors.eu в срок от 14 (четиринадесет) дни от доставката. Стоката трябва да е в пълна окомплектовка, в оригиналната си опаковка, с пълна документация и в добър търговски вид. Когато става въпрос за стоки, чието използване се изисква монтаж - връщане на стока е възможно само преди монтажа. Потребителят има право да получи замяна на стоката или при изично желание да получи обратно заплатената от него сума. Връщането на суми се извършва  в 30 дневен срок от получаването на стоката по банкова сметка, посочена от потребителя в декларация – свободен текст. В случай на връщане на стока той е длъжен да се обади на телефон 0894-35990 на ММоторс Пласмент ЕООД и да посочи номера на фактурата за покупка на стоката. Операторът указва адреса, на който потребителят да върне стоката. Връщането може да се осъществи само в работни дни между 10:00-17:30 ч.

Важно! Когато клиентът е закупил стоката с фактура издадена на фирма, същият губи правата си на потребител - физическо лице и за сделката се прилагат обичайните търговски правила.

При всички случаи ще предложим на нашите клиенти опция за замяна на стоката със друга избрана от тях стока в сайта -  на същата или близка стойност, при съответното уравняване на стойността.

 

За целите на настоящите общи условия, „потребител” е всяко физическо лице, което осъществява достъп чрез Интернет до Интернет страницата mmotors.eu.  Интернет магазинът е собственост на ММоторс Пласмент ЕООД, представлявано от Виктор Ценов; ЕИК114654178 , BG114654178; със седалище в град Плевен и адрес на управление гр.Плевен, ул.Цар Шишман №45,  За контакт: mmotors.plasment@gmail.com, 089-9919822

ММоторс Пласмент ЕООД е част от търговския отдел на фирмите производители: ММоторс АД и Аскания Кастинг ЕООД

 

Със зареждане на mmotors.eu всеки един потребител приема и има задължение да спазва настоящите Общи условия за цялото време на ползване на страницата, от първоначалното зареждане до напускането на mmotors.eu

 

Освен ако в тези общи условия изрично не е посочено друго, информацията, публикувана на mmotors.eu, е собственост на ММоторс Пласмен ЕООД или на фирмите производители: ММоторс АД гр.Етрополе и Аскания Кастинг ЕООД гр.Етрополе.

Забранено е копирането, предаването, разпространението и съхраняването на част или на цялото съдържание, публикувано на mmotors.eu, без изричното писмено съгласие на ММоторс Пласмен ЕООД. Потребителите имат право да разглеждат и да отпечатват извадки от mmotors.eu за своя лична употреба.


Посещението и разглеждането на mmotors.eu не изисква регистрация от потребителите. За ползване на определени услуги, предлагани на mmotors.eu може да се изисква регистрация. Сайтът автоматично информира потребителите в какви случаи се изисква регистрация за ползване на услуги, предлагани на mmotors.eu.


Със зареждане на mmotors.eu, потребителят се съгласява, че ММоторс Пласмент ЕООД може да съхранява и обработва в лог-файловете на сървъра mmotors.eu данни за посещението му на сайта (IP адрес, cookies и т.н.), за да идентифицира потребителя и да удостовери началото на ползване на mmotors.eu, съответно съгласието на потребителя с настоящите общи условия.


Само за услуги с регистрация: За да използва услугите на mmotors.eu, които изискват регистрация, потребителят е длъжен предварително да се регистрира, като попълни съответната електронна форма за регистрация, достъпна в реално време (on-line) в Интернет на страницата на mmotors.euС регистрацията си на mmotors.eu, потребителят получава свой персонализиран профил за идентификация в mmotors.eu. Потребителят има право по всяко време да променя данните, въведени при регистрацията, както и всякаква заявена от него информация във връзка с ползване на услугите, предлагани от mmotors.eu.


ММоторс Пласмент ЕООД е администратор на лични данни по смисъла на Закона за защита на личните данни, регистриран в регистъра на администраторите на лични данни, поддържан от Комисията за защита на личните данни. ММоторс Пласмент ЕООД събира и обработва лични данни при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни.


Потребителят изрично се съгласява, че mmotors.eu има право да събира и използва информация във връзка с регистрация за ползване на услугите на mmotors.eu. Информацията, чрез която лицето може да бъде идентифицирано, може да включва име, фамилия, адрес за доставка, телефон, адрес на електронна поща / освен ако не се издава фактура не се събира друга информация и всяка друга информация. Информацията включва и всяка друга, която потребителят сам по своя инициятива въвежда, използва или предоставя при заявяване, получаване или използване на стоки и услуги чрез mmotors.eu (доколкото е приложимо), участие в промоции, томболи и състезания, попълване на анкетни карти, въпросници, формуляри и други. Потребителят може да поиска по всяко време достъп до, коригиране или заличаване на регистрация и прилежащата към нея информация от mmotors.eu.


mmotors.eu  събира и използва информация от потребителите, представляваща лични данни, само за да идентифицира потребностите и интересите на потребителя, за да осигури качествено и персонализирано обслужване, за да предоставя информация за продукти и услуги, включително персонализирани промоционални оферти и за да помага на потребителите при ползването на mmotors.eu  и предоставяните услуги и поддръжка, за статистически цели и т.н. Информацията се съхранява в базата данни на mmotors.eu, при спазване на изискванията на Закона за защита на личните данни. 


Цените на стоките и услугите, описани на mmotors.eu, са с ДДС.  mmotors.eu си запазва правото по всяко време да променя цените без предварително уведомление, както и да коригира сгрешени технически и други параметри на стоките. Възможни са печатни грешки, разлики в цветовото представяне на продуктите, както и промeни  в техния дизайн. 


ММоторс Пласмент ЕООД не носи отговорност за преки или косвени вреди, претърпяни от потребителите, в резултат от ползването или невъзможността за ползване на mmotors.eu или свързаните и предоставяни чрез mmotors.eu услуги.

 

ММоторс Пласмент ЕООД не носи отговорност за съответствие на параметрите на предлаганите изделия. Всички стоки се предлагат с предоставени от фирмите производители технически данни и документи. При наличие на несъответствие отговорност може да бъде търсена единствено от фирмите производители и вносители.  

 

ММоторс Пласмент ЕООД не носи отговорност за спорове относно гаранционно обслужване - което се поема от производителите/вносителите на стоките.  Като търговски представител ММоторс Пласмент ЕООД единствено насочва клиентите към производствените и ремонтни бази на фирмите производители и вносители.

 .
Мmotors.eu може да съдържа връзки към Интернет страници, които са собственост или се оперират от трети лица. При зареждане на такива Интернет страници чрез mmotors.eu, потребителят се съгласява и приема, че ММоторс Пласмент ЕООД не упражнява контрол върху съдържанието на тези страници и не носи отговорност за информация, създадена или публикувана в тях. Наличието на препратка към Интернет страници на трети лица в mmotors.eu по никакъв начин не означава, че ММоторс Пласмент ЕООД  одобрява съдържанието им или предлаганите чрез тях продукти и услуги. Потребителите се възползват от препратките на mmotors.eu към Интернет страници на трети лица изцяло на своя отговорност и риск.  

ММоторс Пласмент ЕООД има право по всяко време да променя съдържанието на mmotors.eu и настоящите общи условия за ползването му, без да има задължение за предварително уведомяване на потребителите за промените. Изменените общи условия за ползване на mmotors.eu се публикуват на mmotors.eu и са достъпни за всички потребители.

Публикуване на коментари и участие във форуми на mmotors.eu

Мmotors.eu може да предостави на потребителите възможността да публикуват коментари за продуктите и услугите на ММоторс Пласмент ЕООД  и съдържанието на mmotors.eu. За публикуване на коментари на mmotors.eu може да изисква регистрация на потребителите.

 

Потребителите на mmotors.eu се задължават да не публикуват коментари или мнения с порнографско или нецензурно съдържание, такива, подтикващи към насилие, етническа или религиозна нетърпимост, уронващи престижа на ММоторс Пласмент ЕООД, фирмите производители или трети лица, или с каквото и да било друго съдържание, което нарушава законите на Република България. ММоторс Пласмент ЕООД  има право да цензурира коментари и мнения, публикувани на mmotors.eu в нарушение на правилата по предходното изречение.


ММоторс Пласмент ЕООД  не носи отговорност за съдържанието, истинността и произхода на коментарите публикувани на mmotors.eu.


ММоторс Пласмент ЕООД  има право да уведомява съответните органи или институции и да предоставя информация за автори на коментари или мнения, които нарушават българското законодателство.


С публикуването на коментар или мнение на mmotors.eu, потребителят потвърждава, че е запознат с тези условия, че ги приема и се задължава да ги спазва.

 

Всички обявени цени на продукти са с включен ДДС

 

*условията за плащане и доставка на балиращи преси се договорят отделно

Топ продукти

visokotemperaturen-vok150-120-vt
Високотемпературен ВОК150/120 ВТ
140,60 лв
133,53 лв
5% отстъпка
ventilator-pvo-200-4
Вентилатор ПВО 200/4
133,80 лв
127,12 лв
5% отстъпка
trifazen-elektrodvigatel-3kw-2840min-1
Трифазен електродвигател 3KW/2840min-1
416,00 лв
374,40 лв
10% отстъпка
ventilator-pvo-400-4
Вентилатор ПВО 400/4
409,35 лв
388,85 лв
5% отстъпка
ventilator-s-taimer-t-mm150kv-klapa
Вентилатор с таймер T-ММ150кв клапа
114,50 лв
108,78 лв
5% отстъпка
monofazen-elektrodvigatel-3kw-1420min-1
Монофазен електродвигател 3KW/1430min-1
645,60 лв
580,98 лв
10% отстъпка
trifazen-elektrodvigatel-5-5kw-2860min-1
Трифазен електродвигател 5.5KW/2860min-1
717,40 лв
645,66 лв
10% отстъпка
Вентилатор за баня с таймер T-ММ120кв клапа
Вентилатор с таймер T-ММ120кв клапа
70,15 лв
66,65 лв
5% отстъпка
Eco-Fresh-Mini-Lux-Back (1)
Пречиствател на въздух ECO FRESH L
210,00 лв
199,45 лв
5% отстъпка
ventilator-pvo-300-4
Вентилатор ПВО 300/4
236,15 лв
224,34 лв
5% отстъпка
Вентилатор за баня с таймер T-ММ100кв клапа
Вентилатор с таймер T-ММ100кв клапа
64,00 лв
60,79 лв
5% отстъпка
ventilator-pvo-250-4
Вентилатор ПВО 250/4
183,65 лв
174,47 лв
5% отстъпка